Хіти тижня. Дружина - ровесниця його внучки: 90-річний Чапкіс одружився вчетверте

Обраниця хореографа молодша за нього на 51 рік.

Український хореограф і суддя проекту "Танці з зірками" Григорій Чапкіс одружився в четвертий раз. Про це 90-річний артист повідомив під час четвертого прямого ефіру танцювального шоу, передають Патріоти України.

- Рік, який змінив моє життя це 2020-й. В цьому році я відзначив 90-річчя і знову одружився. Я намагаюся бути гідним тієї жінки, яка присвятила мені свої роки на заході мого життя, - заявив Чапкіс.

Про те, хто став його новою обраницею артист не говорить. Відомо тільки те, що вона молодша хореографа на 51 рік і є ровесницею його внучки - 39-річної Ганни Саффрончик.

До зустрічі з новою коханою хореограф тричі був одружений. Першою дружиною Чапкіса більше двадцяти років була його партнерка по танцях на ім'я Людмила. Від цього шлюбу у артиста є дочка Лілія, яка має свою балетну школу в Італії. У майстра танців також є син Грегор від другого шлюбу з ученицею Наталею. Чоловік разом з матір'ю більше 10 років живе США, де керує танцювальної школою. Третьою дружиною Чапкіса була жінка на ім'я Алла. Пара розлучилася в 2016 році після 28 років шлюбу.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...