Хіти тижня. Дружина екс-зірки збірної України з футболу вболівала за Росію в светрі з двоголовим орлом (фотофакт)

Одесит Андрій Воронін завжди славився специфічним ставленням до України і всього українського...

Юлія і Андрій Вороніни

Дружина знаменитого українського футболіста Андрія Вороніна, котрий впродовж гравецької кар'єри виступав за німецькі «Боруссію» з Менхенґладбаха, «Майнц», «Кьольн», «Байєр» із Леверкузена, і берлінську «Герту» і англійський «Ліверпуль», провів 74 матчі і забив вісім голів у складі національної збірної України, виклала у власний Instagram цікаве фото, передають Патріоти України.

Зроблене воно перед «Zimny Stadion Ondreja Nepelu» в словацькій столиці Братиславі, де у ці ж хвилини в півфінальному матчі 83-го чемпіонату світу з хокею грали збірні РФ і Фінляндії.

«Чемпионат мира по хоккею!!!! #alexovechkin #ilyakovalchuk», - красномовно підписала світлину, на якій вона у хокейному светрі з двоголовим орлом на грудях, Юлія Вороніна. Гештеґи - то прізвища російських хокеїстів Алєксандра Овечкіна та Ільї Ковальчука.

«Яка милота. Війни то вони точно не бачать, і СБУ вони не цікавлять?», - оперативно заскрінила і прокоментувала побачене відома волонтерка Олена Кліміна.

Втім, якби пані Олена трохи знала футболіста Вороніна, вона б так не дивувалася. Ще в першому десятилітті 2000-х Андрій, приїжджаючи виступати за національну збірну, обурювався, коли журналісти зверталися до нього українською. Про це зокрема розповідав і тодішній прес-аташе збірної, а в майбутньому народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко.

Торік Воронін не посоромився не лише поїхати на мундіаль на територію країни-агресора, а й не посоромився дати інтерв'ю, в якому сказав, що підтримує збірну Росії і персонально свого друга Самедова.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...