Хіти тижня. Дружина Кожари несподівано зізналася у вбивстві Старицького

Дружина Кожари зізналася, що випадково вбила Старицького

Ексміністра закордонних справ України Леоніда Кожару підозрюють у вбивстві медіа-менеджера Сергія Старицького. Втім під час судового засідання захист ексміністра заявив, що дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві, передають Патріоти України.

Захисники повідомили, що відповідну заяву дружина ексміністра Марина Козерод подала правоохороним органам 25 березня, заявив адвокат Кожари під час засідання.

Вбивство ексголови Сергія Старицького буцімто трапилося випадково, а Козерод уже зверталася до правоохоронців з проханням долучити її до проведення слідчих дій.

Адвокат спростовують версію конфлікту. За їхніми словами, у момент вбивства сам Кожара перебував на іншому поверсі будинку. Марина Козерод побачила у руках Старицького пістолет. Коли жінка спробувала відібрати зброю, та вистрелила.

Вчора вона написала заяву-зізнання про вчинення кримінального правопорушення. Це казус, який трапився у ту ніч, – заявив адвокат.

Водночас він наголосив, що Марину Козерод навіть не долучали до цілої низки експертиз, які проводили щодо Кожари. Прокурори ж підкреслили, що поки не отримували заяви Козерод, але з почутого зробили висновок, що це лише ствердження, що вона була свідком злочину, а не зізнання у його скоєнні.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...