Хіти тижня. Друзі Кадирова влаштували переполох у Харкові (фото)

Чоловіки представилися борцями, які виступають, за їхніми словами, за Україну.

У Харкові чеченські спортсмени влаштували гонки, які призвели до створення аварійної ситуації на дорозі, інформують Патріоти України.

Як повідомляє NewsRoom, про ситуацію в одному з харківських пабліків розповіла жінка, яку іноземці підрізали на дорозі. На однополосній трасі її на великій швидкості обігнав автомобіль Toyota Camry. Потім машина зупинилася біля ресторану і з неї вийшли двоє чоловіків кавказької зовнішності.
«Один з них підійшов до мене, коли побачив, що я фотографую номери», - стверджує автор. Чоловіки представилися борцями, які виступають, за їхніми словами, за Україну.

Однак на фото, яке виклала автор поста, - Toyota Camry з російськими номерами. Цей же автомобіль присутній в Instagram бійця змішаних єдиноборств Асхабова. За інформацією з відкритих джерел, в 2012 році брати-близнюки Хасан і Хусейн Асхабови перебралися до Франції. На сторінках братів є також знімок з головою Чеченської республіки Рамзаном Кадировим. Це фото підписано: «Шеф».

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...