Хіти тижня. Друзі по "цеху" ігнорують нещасного інваліда: Розбитий інсультом Борис Моїсеєв опинився на межі бідності

Всі свої фінансові заощадження артист витратив на лікування.

Колись шалено популярний співак Борис Моїсеєв опинився на межі бідності. Артист не виходить з дому і живе тільки на рідкісні авторські відрахування. Про це розповіла росЗМІ адвокат Тамара Пухова, передають Патріоти України.

Після перенесеного інсульту Моїсеєв не з'являється на світських заходах і зіркових тусовках, а за останній рік його стан ще більше погіршився. Артист практично прикутий до ліжка. "Ніякого просвіту в стані його здоров'я немає", - підмітила Пухова.

Всі свої фінансові заощадження артист витратив на лікування. Зараз Моїсеєву ледь вистачає грошей на продукти. За словами Пухової, колеги по цеху ніяк не допомагають співаку. Ніхто із зоряної тусовки не надсилає артисту гроші, все про нього забули. Як стверджує Пухова, зараз Борису Мойсеєву потрібно тільки увагу і догляд.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...