Хіти тижня. "Думав, ми не дізнаємося, де ти живеш, п**ар?": Невідомі у Києві жорстко побили ветерана АТО через камінг-аут

Камінг-аут – процес добровільного і відкритого визнання людиною своєї сексуальної орієнтації чи гендерної приналежності.

Василь Давиденко

У Києві 5 невідомих чоловіків напали на ветерана війни на Донбасі Василя Давиденка. Нещодавно він публічно заявив, що є геєм. Співробітник організації з підтримки ЛГБТ-людей "Точка опори", ветеран війни на Донбасі Віктор Пилипенко написав у фейсбуці, що 5 радикалів підстерегли бійця біля будинку, передають Патріоти України.

"Напали через його камінг-аут. Василь розповідає, що все відбулося дуже швидко, сказали: "Думав, ми не дізнаємося, де ти живеш, п**ар?", – розповів Пилипенко.

Віктор Пилипенко написав, що ветерана били в пах, у голову, а потім ногами. Б’ючи в корпус, порвали його спеціальний пояс-корсет для хребта, покаліченого під час війни.

"Потім вони дуже швидко зникли. Василь сміявся, коли розповідав: "Бігли так, ніби мільйон доларів вкрали", – сказав співробітник організації з підтримки ЛГБТ-людей.

Він припустив, що адресу проживання чоловіка міг розкрити хтось з місця роботи, де колеги влаштували Василю тихий бойкот після його камінг-аут.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...