Хіти тижня. Думав, що сусіди зрадіють, але натомість почув невдоволення: Ветеран АТО витратив понад 100 тис. гривень премії на ремонт під'їзду в будинку (відео)

Микола Маланіч отримав премію від мерії і витратив її на ремонт під'їзду львівської багатоповерхівки, де він живе разом зі своєю сім'єю.

Ветеран АТО Микола Маланіч витратив понад 100 тисяч гривень своєю премії від мерії на ремонт під'їзду львівської багатоповерхівки, де він живе разом зі своєю сім'єю. Гроші він отримав за участь в бойових діях на Донбасі. Про це йдеться в сюжеті ТСН на YouTube, передають Патріоти України.
За словами Миколи, під'їзд не ремонтували вже більше 40 років. І йому вже набридло дивитися на розбиті сходи і те, як молодим матерям доводилося тягати коляски, тому що в під'їзді не було пандуса.
Він думав, що сусіди зрадіють, але натомість почув невдоволення. Деяким не подобався колір плитки і довжина перил, які встановили за 2 місяці робіт. Були і ті, хто обурювався, що ремонт триває занадто довго.

Чоловік самостійно профінансував ремонт. Завдяки йому в під'їзді встановили нову плитку, пандус, поручні, а також камери відеоспостереження.

За його словами, він хотів щось залишити після себе, і дати зрозуміти суспільству, що люди йдуть на війну не за пільги, землю і кредити з мінімальними ставками, а за тим, щоб відстояти незалежність України.

Зараз мешканці будинку вже задоволені. Представники ЖЕКу розповіли, що допомагали, як могли. Вони надали цемент, метал, клей для плитки і зварювальника. Без грошей Миколи мешканці будинку ще б довго чекали ремонт.

У 2014 році Микола разом зі своїм братом-близнюком пішов на фронт у лавах 80-ї десантно-штурмової бригади. Більше року він захищав Піски, Щастя, Трьохізбенку, 32-й блокпост. У даний момент Микола очолює Держекоінспекцію.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...