Хіти тижня. Дуже гаряча! Кароль знялася в спекотній африканській фотосесії, фанати у захваті (фото)

Українська співачка, актриса і телеведуча Тіна Кароль знялася у фотосесії для журналу Viva. Відповідні знімки вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Для зйомки знаменитість відправилася в далеку Африку, де позувала в жаркій пустелі. Артистка з'явилася в напівпрозорій синій сукні, волосся у неї розпущене, на обличчі легкий макіяж (щоб дивитися фото, проскролльте до кінця сторінки).

"Я ризикнула відправитися в найбезпечнішу частину Африки. Це заповідник: тварини там всюди і вони такі ж рівноправні жителі, як і ми", – підписала яскраві фотографії Тіна.

Шанувальники в коментарях захоплюються її жіночним образом. Вони пишуть, що новий наряд дуже личить виконавиці: "Тіна, це чудово! Дуже красива", "Нереальні кадри", "Чарівно! Обов'язково куплю журнал для колекції", "Величезна-величезна любов!", "Казково красиво".

Тіна Кароль – українська співачка, актриса, тренер музичного шоу "Голос країни". За версією популярної премії YUNA вона стала найкращою співачкою 2014, 2015 і 2018 років. У 2008 представляла Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення", де зайняла 15 місце.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...