Хіти тижня. Дуже "гарячі" фото! 56-річна супермодель оголилася для обкладинки Vogue, і в її вік важко повірити

Американська супермодель чеського походження Поліна Порізкова знялася в прозорому боді для обкладинки модного глянцю, захопивши шанувальників стрункою фігурою. Сміливою фотосесією жінка відзначила важливу дату, передають Патріоти України.

"Минуло рівно 40 років після моєї першої (німецької) обкладинки Vogue у віці шістнадцяти років, і ось нова. Повністю оголена, 56-річна, для Vogue Чехословаччина", - підписала Порізкова спокусливе фото в Instagram.

Через цензуру в Instagram груди моделі на фото довелося прикрити емодзі, а низ боді - затемнити, але на сайті журналу обкладинка опублікована без купюр.

Порізкова зізналася, що відверта фотосесія була однією з найвеселіших і найбільш грайливих в її житті, хоча в молодості знаменитість знімалася для Playboy.

Поліна Порізкова розпочала модельну кар'єру у віці 15 років. Після зйомки для Vogue її кар'єра стрімко злетіла, і вже у 18 років вона підписала контракт з Estée Lauder, ставши однією з найбільш високооплачуваних моделей світу. У 90-х Порізкова стала актрисою, а сьогодні також відома як письменниця.

Поліна Порізкова не зафарбовує сивину і ніколи не робила підтяжку обличчя. У своєму Instagram вона публікує чесні знімки свого обличчя, на яких читається вік. В інтерв'ю модель зізналася, що через це нещодавно втратила рекламний контракт.

"Люди хочуть, щоб я зробила ботокс і підтяжку обличчя, щоб я виглядала так, як вони очікують, - сказала Порізкова. - Я виглядаю старіше, але на моєму обличчі хоча б можна прочитати емоції. Іноді це майже перебір, іноді я дивлюся на себе і розумію, чому моє обличчя ображає деяких людей - тому що воно виглядає таким голим, на ньому видно все. Моя шкіра обробляється неінвазивним лазером, і я говорю про те, що роблю. Але коли бренди шукають жінку для просування свого продукту, вони обирають ту, яка пройшла більше процедур. Думаю, це означає, що жінки не прагнуть бути схожими на мене, вони хочуть виглядати молодше мене. Але я не кажу це в докір, нехай кожен зробить свій висновок".


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...