Хіти тижня. Дуже мріяла когось вбити та рвалась на війну: Шокуючі подробиці про дівчину, яка застрелила інструктора тиру

18-річний кавалер дівчини розповів, що вони познайомились через інтернет, вона приїхала до нього жити із Дніпра.

Застреленого інструктора і власника тиру "Об'єкт 7,62" в Полтаві звали Ігор Смолянінов. Йому було 65 років. 18-річна підозрювана прийшла до тиру після сварки із своїм хлопцем на ґрунті ревнощів, передають Патріоти України.

Стріляла із пістолета Glock, автомата АК-74 та пістолета Марголіна. Із останнього вона вбила інструктора і наставила його на іншого. Під час боротьби вона встигла вистрелити втретє, але не влучила, повідомляє місцеве інтернет-видання "Полтавщина".

18-річний кавалер дівчини розповів, що вони познайомились через інтернет, вона приїхала до нього жити із Дніпра. Дівчина була емоційною, ділилася своїм бажанням "когось вбити", розповіла, що хотіла поїхати в зону ООС, але її не взяли до армії. Вона була хорошим стрілком і сам процес їй подобався.

Між парою часто виникали скандали на ґрунті ревнощів. Нещодавно у них викрали машинку для татуювання. Пара викликала слідчо-оперативну групу. В процесі слідства вона приревнувала хлопця до жінки-слідчої. Це стало приводом для чергового скандалу. Після сварки дівчина пішла до тиру щоб зняти стрес.

Попередньо, підозрювана вистрелила в голову та тулуб Ігоря Смолянінова. Інший інструктор хотів її зупинити, тоді вона навела зброю на нього, потім на себе, потім знову на чоловіка і знову приклала ствол до своєї скроні. Інструктор кинувся на неї, дівчина встигла вистрелити втретє, але під час боротьби куля вилетіла в бік дверей. Незабаром на місці вже була поліція.

У ході слідчих дій правоохоронців вразила поведінка дівчини — вона виглядала спокійною, жодних емоцій. Вона вже пройшла освідування в наркодиспансері. У присутності адвоката повідомила, що її дії не були навмисними.

Сьогодні, 8 лютого, суд обере підозрюваній запобіжний захід. Також перевіряється інформація, що її мати лікується в психіатричній лікарні за межами Полтавської області.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...