Хіти тижня. "Дуже спірна кандидатура": Ветеран АТО висловився про нове керівництво ЗСУ

Мартін Брест сподівається, що більше замін в армійському керівництві не буде.

Мартін Брест. Фото: Фейсбук.

"Руслан Хомчак, дуже спірна про нього думка у різних людей", - каже Олег Болдирєв, відомий під псевдонімом Мартін Брест, журналістам, передають Патріоти України.

На його думку, це не найгірша кандидатура на посаду начальника Генштабу. Стосовно нового командувача ООС ветеран сказав чимало хорошого.

"Командувач ООС Олександр Сирський військова кісточка. Якби в нашій армії були б білогвардійські офіцери - це був би Сирський. У нього все чітко і по регламенту. Коли він був командувачем АТО, було все рівненько. Наєв рік "протрубив" без відпочинку - треба відпочити людині. Сподіваюся, що нова влада не замінить командувача ООС"

Джерело: Gazeta.ua

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...