Хіти тижня. Два поверхи та панорамні вікна. Володимир Остапчук показав будинок, який будує разом із дружиною (фото)

Володимир Остапчук показав, як просувається будівництво будинку мрії, в який вони з дружиною Христиною Горняк збираються заїхати вже у 2022 році. Сім'я житиме у котеджному містечку Золоче під Києвом, де на сьогоднішній день вартість типових проектів стартує від 7,8 млн грн, передають Патріоти України.

Фото: Zoloche

У двоповерховому котеджі Остапчуків з'явилися високі панорамні вікна, але всередині та зовні він поки що не оброблений.

"Загальна площа будинку - 170 кв м. Не дуже великий, але нам якраз, – розповів Остапчук у Instagram-історіях. – Засклена площа – понад 30% від загальної, а це енерговтрати, тому забудовник зараз пропонує кілька супертехнологічних систем опалення / кондиціювання".

На першому поверсі будинку буде гардероб, широкий коридор, кабінет Остапчука, велика кімната з диванами та кухня, гостьовий санвузол, пральня/котельня, маленька кімнатка для консервації та гостьова зона з виходом у двір. На другому поверсі розмістять санвузол, дві дитячі кімнати, велику та світлу спальню з панорамними вікнами, ванну та гардероб.

Остапчук показав готовий сусідній будинок, який побудували за таким же проектом. "У нас теж так все виглядатиме, але вже наступного року", - сказав він.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...