Хіти тижня. "Дві третини чекають на повернення Коломойського": Топ-менеджер здивувала заявою про настрої працівників "ПриватБанку"

Заступник голови ПриватБанку назвала це парадоксом, адже за 4 роки після націоналізіціі співробітникам банку підвищувалася заробітна плата та поліпшувалися умови праці.

Близько 70% діючих співробітників ПриватБанку досі вважають колишнього власника банку Ігоря Коломойського чи не найкращим керівником і сподіваються на його повернення. Про це на презентації фільму-розслідування "Зірвати банк" розповіла заступник Голови Правління з питань управління проблемними активами ПриватБанку Галина Пахачук, повідомляють Патріоти України.

«У ПриватБанку 22 тисячі співробітників. Через чотири роки близько 70% з них вважають, що Коломойський — бог, велика людина, який створив те, що ніхто не зміг створити. Вони все одно його [повернення] чекають», — зазначила Пахачук.

Заступник голови ПриватБанку назвала це парадоксом, адже за 4 роки після націоналізіціі співробітникам банку підвищувалася заробітна плата, поліпшувалися умови праці, виплачувалися надбавки за роботу в умовах пандемії COVID -19 (близько 172 мільйонів гривень сумарно) тощо.

«Це просто смішно, враховуючи, що держава витратила (з відсотками) вже близько 200 мільярдів [на підтримку життєдіяльності банку]», — вважає банкір. Пахачук також зазначила, що отримала лист з підписом Ігоря Коломойського, в якому той попереджав її, що всі її дії є незаконними і за них вона буде нести відповідальність перед законом в майбутньому.

«Чи боїмося ми? З тієї команди, яка прийшла після націоналізації, я вже залишилася одна. Нас намагалися заарештовувати в 2018 році, згорів мій службовий автомобіль, потім побили мого чоловіка… Випадковості це? Не знаю. Але так відбувалося. Напевно, ми боїмося, але сподіваємося, що живемо в правовій державі, і ті речі, які зможемо довести [мова про розкрадання в банку при колишніх власниках — ред.], відбудуться», — заявила заступник голови Правління ПриватБанку.

Джерело: НВ

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...