Хіти тижня. Двоє селян: Показали фото підозрюваних у звірячому вбивстві дівчат у Києві

Чоловіка та молоду дівчину оголосили у розшук.

Поліцейські встановили підозрюваних у вбивстві двох дівчат у Києві, передають Патріоти України.

До вбивства можуть бути причетні чоловік 1985 року народження і молода дівчина, повідомили в столичному управлінні Національної поліції. Підозрюють 34-річного волинянина Сергій Ксьондзика з села Любитів Ковельського району та Єлизавету Бершацьку 2000 року народження з с. Липняжка Добровеличківського р-ну Кіровоградської обл.

Їх оголосили в розшук. Імовірно, Ксьондзик і Бершацька перед Новим роком зняли квартиру, де знайшли тіла. Раніше стало відомо, що за добу до закінчення терміну оренди хлопець написав власниці житла, що він з дівчиною звільнить приміщення раніше.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...