Хіти тижня. Дитина хотіла влітку підзаробити на навчання: 16-річна продавчиня кавунів, у лавку якої врізалася автоледі, перебуває у важкому стані

16-річна Надія Балан, яка постраждала в ДТП за участю водія KIA в Одеській області, перебуває у важкому стані. Дівчина в нещасливий ранок перший день працювала продавчинею кавунів за прилавком вздовж автомобільної дороги, зазначають Патріоти України.

Про це розповіла мати постраждалої Ірина Балан. За її словами, зараз лікарі роблять все можливе, щоб врятувати дочку, проте стан Надії вкрай важкий.

"У неї роздроблений таз, порвані нирка і селезінка, зламані ноги та ребра, пробита легеня. Медики кажуть, що вся надія на молодий витривалий організм", – пригнічено говорить жінка.

Ірина каже, що батьки 32-річної водійки KIA вийшли на зв'язок і обіцяли матеріально допомогти, однак суми лікування в дитячій реанімації настільки високі, що залишаються непідйомними для багатодітної сім'ї, де живе Надя.

"Наша дочка хотіла заробити за літо собі на навчання в коледжі, а тепер ми змушені звернутися до всіх небайдужих людей", – зізналася мама постраждалої дівчинки.

Всі, хто хоче допомогти і готовий переказати хоча б невелику суму (вартість чашки кави), може зробити це на картку батька Наді – Володимира Балана 5168 7451 0849 9267.

Нагадаємо, що ДТП на одеській трасі у СОГ "Ветеран" сталася вранці 5 серпня. Постраждала і жінка за кермом автомобіля KIA, проте сильний удар припав саме на дівчинку за прилавком.

Джерело: Обозреватель

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...