Хіти тижня. "Дивні діла твої, Господи!": У Дніпрі оригінально покарали московську церкву, в якій причастили сотні осіб із однієї ложки (фото)

У Дніпрі біля церкви, розташованої на вулиці Панікахи, де минулої неділі, порушуючи ухвалу міської ради, причащали з однієї ложки близько 300 місцевих мешканців, вирили траншею, як і обіцяв міський голова Борис Філатов. Про це повідомив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко, передають Патріоти України.

"Дивні діла твої, Господи!... Один зі служителів культу (не плутати зі священнослужителями), мабуть, відповідно до статуту або штатним розкладом МП, прийняв рішення щодо проведення масового заходу, порушуючи ухвалу міської ради. У цьому заході, що відбувся у неділю, дійство полягало в такому: служитель культу за великого зібрання людей із використанням однієї ложки й одного чана на всіх, наповнював уста й ротові порожнини благочестивих і лагідних мирян. Однією і тією ж ложкою, з одного й того ж кадоба. 300 осіб", – написав чиновник. При цьому заступник місього голови Дніпра нагадав про поширення інфекції та іронічно зазначив, що на нього "зійшов дух".

"Так, технічний дух водоканалу. Дух повідомив мені, що радше за все вздовж цього храму, на глибині півтора метра, замироточила труба діаметром 150 міліметрів. Із благих намірів і мотивів праведних я прийняв рішення розкопати цю трубу, щоб відокремити зерна від плевел. Істинно кажу Вам, довелося вирити траншею вздовж в'їзду та входів у цей заклад. І тут почали відбуватися речі цілком незрозумілі, якщо не сказати більше – бісівські! У виритій траншеї виявили снаряд часів Другої світової війни! Уявляєте?!" – зазначив посадовець.

За його словами, на цей час цю траншею огороджено: "Працює ДСНС. Уважно обстежуватимемо всю територію, можливо, навіть до другого пришестя Христа". При цьому чиновник закликав представників усіх конфесій утриматися від проведення масових заходів на час карантину.

Підписуйся на сторінки UAINFO у Facebook, Twitter і YouTube

UAINFO


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...