Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.
До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
У столиці Естонії Таллінні з травня завершать співробітництво, в рамках якого компенсували витрати на житло і послуги перекладу для українських біженців, які отримали тимчасовий захист. Про це пише ERR, передають Патріоти України. Раніше українські біж...
В Україні можуть заборонити продаж енергетичних напоїв неповнолітнім та споживання ними цих напоїв. Аби боротися з популярністю таких продуктів серед української молоді, нардепи пропонують штрафувати як їх самих, так і продавців. Таку норму прописано у...