
Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.

До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
Дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими найчастіше виникають через людський фактор. Серед основних причин - надмірна швидкість, ігнорування правил проїзду перехресть і пішохідних зон, небезпечні маневри, а також керування автомобілем у стані сп’ян...
Більшість українців, які знайшли прихисток у Польщі, не отримують соціальних виплат і повністю забезпечують себе самостійно. За даними Ukrinform, 78% переселенців уже працюють і генерують близько 2,7% ВВП Польщі, сплачуючи 450 млн доларів податків щорі...