
Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.

До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
"Жовтень завершується красивою погодою. Не без дощів, але із оцим прекрасним жовтим сонцем на жовтих листочках. Що завтра, 31-го жовтня? Дощі найбільш ймовірні на півночі та північному сході України. На решті території - без опадів", - про це у Фейсбуц...
Експерти з охорони здоров’я закликають людей не ігнорувати два нічні симптоми, оскільки вони можуть бути попереджувальними ознаками смертельної хвороби. Як зазначають фахівці, регулярна поява цих незрозумілих проблем вночі може сигналізувати про розвит...