Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.
До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
За приблизними оцінками, понад 300 мільйонів людей у світі страждають на дальтонізм. У більшості випадків це означає, що людина не розрізняє певні відтінки кольорів або має труднощі з визначенням яскравості. У рідкісних випадках дальтонізм виявляється ...
Пенелопа Відал-Уолш, десятирічна школярка, зіткнулася з жахливими наслідками бактеріального менінгіту. Спочатку у дитини не було помітних ознак серйозної хвороби лише невелика фіолетова пляма на шиї, яку спочатку сприймали як звичайний синяк. Однак че...