Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.
До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
Учитель, який жорстоко вбив дітей у Шаргороді, після злочину намагався втекти до Молдови. Правоохоронці затримали його на шляху до кордону та розкрили нові подробиці трагедії, передають Патріоти України з посиланням на заяву керівника Вінницької обласн...
В Україні почастішали шахрайства під приводом виготовлення нібито справжніх документів на авто. Зловмисники збирають гроші на "швидкі послуги" з отримання посвідчень водія, відкриття додаткових категорій на керування і продаж номерних знаків, передають...