Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.
До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
Клімат, який ще донедавна був лише у Криму, за останні 5-10 поширився у північному напрямку приблизно на 100 кілометрів. Про це розповів керівник Гідрометеорологічної служби Збройних Сил України Віталій Шеїн в інтерв'ю Українській правді, передають Пат...
Голлівудська зірка Анджеліна Джолі готується попрощатися зі своїм розкішним особняком у Лос-Анджелесі, збудованим ще 1913 року. . Як повідомило джерело виданню People, акторка планує продати нерухомість і розглядає переїзд за межі США. . За словами і...