Хіти тижня. Джулії Робертс - 53, і вона до сих пір приклад для мільйонів жінок: Як сьогодні виглядає актриса (фото)

28 жовтня виповнюється 53 роки відомій американській актрисі та продюсеру Джулії Робертс, передають Патріоти України.

Вона народилася в місті Смірна (штат Джорджія, США) в акторській сім'ї. Її мати Бетті Лу Бредемас була акторкою, а також працювала секретарем у церковному приході, батько Уолтер Грейді Робертс - продавцем матраців і одночасно актором та письменником. У Джулії Робертс - ірландське, шотландське, валлійське, англійське, німецьке та шведське коріння.

Джулія стала третьою дитиною в родині, і на момент її появи на світ у сім'ї було складне матеріальне становище. Незабаром її мати подала на розлучення, а через рік вийшла заміж за театрального критика Майкла Моутса. Вітчим холодно ставився до дітей Бетті і навіть застосовував до них фізичне насильство.

Джулія Робертс закінчила початкову школу Фітцхью Лі, середню школу Гріффін і Коледж Кемпбелл. У школі захоплювалася грою на кларнеті, брала участь в конкурсах краси і почала грати в аматорських театральних постановках.

З 13 років Джулія Робертс працювала офіціанткою в піцерії. Після закінчення школи майбутня зірка переїхала до Нью-Йорку, де підписала контракт з модельним агентством Click і почала відвідувати курси акторського мистецтва.

Крім уроків акторської майстерності Робертс займалася тренуванням своєї вимови, так як вона мала південний акцент.

У 1986 році Джулія отримала крихітну роль у фільмі під назвою "Пожежна команда". Потім було ще кілька епізодичних ролей: у фільмі "Задоволення" вона зображала дівчину, що бере участь в рок-групі (для цієї ролі Робертс навчилася грати на ударних і бас-гітарі); в тому ж році Джулія Робертс погодилася на роль в комедії "Містична піца", для якої їй довелося перефарбувати своє русяве волосся в рудий колір (що став згодом одним з її фірмових знаків).

Потім вона зіграла другорядну роль у фільмі "Сталеві магнолії", за яку отримала "Золотий глобус" і номінацію на премію "Оскар" в категорії "Краща актриса другого плану".

В цей же час Джулія Робертс закінчувала зніматися у фільмі з робочою назвою "$3000", відомий нам під назвою "Красуня". Головною зіркою фільму був популярний актор Річард Гір; продюсери хотіли відоме ім'я і на роль повії Вів'єн Уорд, проте режисер Гаррі Маршалл переконав їх взяти Джулію Робертс. Ця картина принесла Робертс всесвітній успіх, другу поспіль номінацію на премію "Оскар" вже як кращій актрисі та другу статуетку "Золотого глобуса".

Потім було кілька картин, яким не вдалося повторити успіх "Красуні": "У ліжку з ворогом", "Померти молодим", "Справа про пеліканів", "Капітан Крюк" та ін. Критики навіть почали говорити про занепад її кар'єри. Але в 1997 році вийшла романтична комедія "Весілля кращого друга", де знову перед глядачами постала та Джулія Робертс, яку вони полюбили: іронічна комедіантка із заразливим сміхом і широкою посмішкою.

З тих пір актриса знялася в більш ніж 40 картинах, а також спробувала себе в якості продюсера. Гонорари Джулії росли від фільму до фільму, і за картину "Посмішка Мони Лізи" актриса отримала безпрецедентний в історії кінематографа гонорар для актриси в розмірі 25 млн доларів.

У 2001 році, зігравши головну роль у біографічному фільмі "Ерін Брокович" (2000), Робертс стала володаркою безлічі нагород, в тому числі премії "Оскар".

Зазначимо, що 29 квітня 2010 року Робертс в дванадцятий раз очолила список "найкрасивіших людей планети" за версією журналу People.

Про особисте життя актриси також можна довго розповідати. Після серії невдалих романів та першого шлюбу в 2002 році Джулія вийшла заміж за кінооператора Деніела Модера, з яким виховує трьох дітей. Актриса живе в пентхаусі в Нью-Йорку (на Манхеттені) і на ранчо в Тахо. У неї також є особняк в Малібу, Каліфорнія. Робертс володіє кінокомпанією "Om Red Films", а крім того активно займається благодійною діяльністю.

Судячи з її фото в Інстраграм, актриса так само добре виглядає в свої 53 роки і залишається справжнім прикладом для наслідування. Як неодноразово заявляла Робертс, вона поки що не робила "уколів краси" і не зверталася до пластичних хірургів.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...