Хіти тижня. Ефект "Чорнобилю" НВО і третій ангел Апокаліпсису: Захід схвилювала звістка, що катастрофі на ЧАЕС передувала поява над станцією містичної істоти

Третій ангел затрубив, і впала з неба велика зірка, що палала подібно до світильни­ка, і впала на третю частину рік і на джерела вод. 11 Ім’я цієї зірки “полин”; і третя частина вод стала, як полин, і багато з людей по­мер­ло від вод, тому що вони стали

"Третій ангел затрубив, і впала з неба велика зірка, що палала подібно до світильни­ка, і впала на третю частину рік і на джерела вод. 11 Ім’я цієї зірки “полин”; і третя частина вод стала, як полин, і багато з людей по­мер­ло від вод, тому що вони стали гіркі"

Одкровення святого Іоана Богослова (Апокаліпсис)

Перед катастрофою в Чорнобилі робочі атомної електростанції нібито помітили в небі над містом містичне створіння. Про це повідомили кілька західних ЗМІ, відзначаючи, що мова йде про "людину-метелика", що з'являється перед великою бідою, зазначають Патріоти України.

Так, портал News Corp Australia повідомив про огидного гуманоїда з гігантськими крилами, який став знаком того, що всі, хто його бачить, приречені.

Британська Daily Star написала, що кілька робочих в диспетчерській АЕС на півночі стверджували, що бачили істоту, відому як "Чорний птах" Чорнобиля. Видання стверджує, що всі, хто його бачили і вижив страждають від кошмарів і страшних телефонних дзвінків.

Також ЗМІ відзначають, що "людина-метелик" є одним з найвідоміших персонажів міських легенд США. Вперше про неї заговорили в 1966 році в містечку Пойнт-Плезант.

Після того, як вона була помічена спостерігачами в 1967 році перед падінням Срібного моста, її стали вважати вісником лиха. На думку західних журналістів, вона стала передвісником нещастя і в Чорнобилі.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...