Хіти тижня. "Ей пох...р на вас всех": Мендель штовхнула журналістку (відео)

Прес-секретарка президента вирішила не зупинятися на досягнутому та напала на особу однієї із нею статі.

Юлія Мендель. Фото: соцмережі.

Під час 14-годинного пресмарафону, який проводив президент Володимир Зеленський, його прессекретарка Юлія Мендель вкотре відштохнувала журналіста. Цього разу від її рук постраждала жінка – журналістка видання "Апостроф" Юлія Забєліна, передають Патріоти України.

Також журналістка оприлюднила відповідне відео та підкреслила, що Мендель постійно штовхала у бік і щось шепотіла на вухо. На опублікованих кадрах видно, як Забєліна під час перерви підходить до президента та хоче йому особисто поставити питання. Схоже, це не сподобалося Мендель, і вона взяла журналістку за руку та злегка відштовхнула її від гаранта.

"Загалом, прессекретаря Зеленського Юлію Мендель попередні історії нічому не навчили. Вчора вже я мала можливість познайомитися з нею ближче. Вважала та вважаю, що прессекретар президента повинен повидитися більш шанобливо щодо журналістів. Про що я їй вчора і сказала", – прокоментувала інцидент Забєліна.

У коментарі виданню "Букви" Забєліна розповіла, що Мендель потім її ще раз штовхнула та порекомендувала більше не ставити жодних запитань. "А коли я попросила її не штовхати мене, вона відповіла: хто вас штовхає? Звернулася до колеги з Bloomberg, мовляв, чи бачили ви, що я її відштовхнула, але та явно не хотіла брати участь в дискусії та просто промовчала", – додала вона.

За словами журналістки, вона хотіла президенту поставити коротке уточнювальне питання, і той начебто відреагував на це спокійно. "Неприємно було. В європейських країнах такого прес-секретаря звільнили б уже", – наголосила Забєліна.

У мережі поведінка Юлії Мендель викликала хвилю обурення:


Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...