Хіти тижня. Екс-чемпіон світу з боксу зробив гучну заяву про Олександра Усика, назвавши того "виродком"

Британський боксер не бачить українця серйозним опонентом.

Тайсон Ф'юрі

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі прокоментував можливу майбутню дуель з Олександром Усиком, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Британський боксер не бачить Сашка серйозним опонентом. Ф'юрі зазначив, що з легкістю міг би перемогти українського чемпіона. Окрім того, Тайсон ще й на додачу образив Усика. "Чесно кажучи, я не особливо думаю про Усика. Він не входить в мої мозкові хвилі. Він не той, про кого я б думав, якщо чесно. Я міг би, ймовірно, перемогти Усика зі зв'язаною рукою за спиною. І я дозволю вам вибрати руку, якою я буду битися. У будь-якому разі, це буде "на добраніч". Я дуже втомився від того, що відбувається в боксі. Енді Руїс, Деонтей Вайлдер, Ентоні Джошуа, Олександр Усик... Список можна продовжувати і продовжувати. Їх так багато, але яке це має значення? Всі вони, в будь-якому випадку, виродки", - цитує слова Ф'юрі Cbssports.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...