Хіти тижня. Експерт назвав ймовірну причину смерті дитини, яку знайшли у валізі в Чернівцях

Легені 2-річного хлопчика були як у дорослої нездорової дитини.

Причиною смерті хлопчика, чиє тіло знайшли у валізі в Чернівцях, міг стати напад астми. Про це розповів начальник Чернівецького обласного бюро судмедекспертизи Віктор Бачинський, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Як показала експертиза, дитина хворіла на астму, водночас слідів насильницької смерті виявлено не було. "Ескпертиза показала, що хлопчик хворів на бронхіальну астму. Легені були як у дорослої нездорової дитини. Тому, можливо, причиною смерті могло стати ненадання допомоги при приступі астми" - сказав Бачинський.

Нагадаємо, 29 червня на околиці Чернівців поліція виявила валізу з тілом мертвої дитини. Валізу в кущах знайшли перехожі. Вони й повідомили про знахідку правоохоронців. Пізніше правоохоронці встановили, що мати дитина, 22-річна Анна Пілявська власноруч вивезла 2-річного хлопчика у валізі та викинула у кущах.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...