Хіти тижня. Експерти розповіли, скільки потрібно ходити пішки кожен день для схуднення

Піша прогулянка - один з найбільш приємних різновидів фізичних навантажень. І ще приємніше, що за його допомогою можна спалювати зайву вагу, повідомляють Патріоти України.

Для втрати зайвої ваги нам потрібно вживати менше калорій або спалювати більше, ніж ми їх отримуємо. Брак від 500 до 1000 калорій на день призведе до схуднення в середньому на 1 кг на тиждень.

Голодування - стрес для організму, від нього псується настрій та зникає енергія. Ось чому набагато корисніше спалювати калорії за допомогою фізичних навантажень. За відстань у 1,6 км можна спалити 100 калорій. Це середньостатистична цифра, яка оцінює ефект пішої прогулянки у звичайному темпі. Якщо ви цей темп збільшити або підніматися в гору, то зросте й кількість спалюваних калорій.

Так, піша прогулянка у швидкому темпі дозволить за кожні 30 хвилин спалювати від 100 до 300 калорій, що складе від 200 до 600 калорій на годину. Для того, щоб побачити якісь результати на власній талії, необхідно гуляти пішки від 30 до 90 хвилин на день. При цьому при піших прогулянках інтенсивність серцебиття повинно досягати 70% від максимуму, щоб в організмі почався процес спалювання жиру.

Раніше наукові фахівці Університету Філадельфії у США з'ясували: головний ворог людей, які страждають від жирових відкладень і мріють схуднути, - алкоголь.

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...