Хіти тижня. "Експеримент може коштувати не тільки незалежності, а й життя": Відома актриса звернулася до українців перед виборами (відео)

За словами Ірми Вітовської, вона хоче почути на дебатах особистісну позицію Зеленського, так як вона важлива, в першу чергу, для тих, хто не голосував за нього в першому турі виборів.

Ірма Вітовська. Фото: Сегодня.

Експерименти під час другого туру президентських виборів в Україні можуть коштувати українцям не тільки незалежності, а й життя. З такою заявою виступила українська актриса Ірма Вітовська в ефірі "5 каналу" в програмі "Інформаційний вечір", передають Патріоти України.

"Ось, власне, чого я дуже боюся, – щоб українська держава не завалилася. І те, що ми не між Німеччиною і Францією (в системі координат стабільності і безпеки – Ред.), цей експеримент може нам коштувати не тільки незалежності, а життя. Можливо дійсно команда є (говорить про Володимира Зеленського – Ред.). Але все це можливо", – пояснила вона.

За словами Вітовської, вона хоче почути на дебатах особистісну позицію Зеленського, так як вона важлива, в першу чергу, для тих, хто не голосував за нього в першому турі виборів. "Але не його (позицію – Ред.), як кандидата в президенти, не його як популярного актора, не його як медійну зірку, а саме витягнути Володимира Зеленського, і щоб він відповів на ті питання, які хвилюють найбільше тих, хто не віддав йому своїх голосів, адже він може стати президентом всієї України... Мені цікаво, коли він став громадянином, який вирішив піти в президенти, тобто не зірка і не артист...", – сказав вона.

Вітовська також пояснила, чому відкрито підтримала чинного президента України Петра Порошенка в його передвиборній кампанії. "Я побачила результати", – заявила актриса.

Джерело: 5 канал

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...