Хіти тижня. "Епоха бідності" вже скінчилась? У Києві помітили суперкар "отруйного" кольору - така машина може коштувати мільйон доларів (фото)

У Києві помітили суперкар Porsche Carrera GT "отруйного" жовтого кольору, який з 2003 по 2006 рік випускала компанія Porsche в Лейпцигу (Німеччина). Відповідний знімок розміщено на сторінці luxcar_of_ua в Instagram, передають Патріоти України.

"Київ сьогодні виразно радує", - йдеться в підписі до фото. Варто відзначити, що ціна такого авто залежить від року випуску, комплектації і технічного стану.

У 2016 році в США на торгах аукціонного дому Mecum Auctions суперкар Porsche Carrera GT 2005 року випуску виставили на продаж за 1,1-1,4 млн доларів. У 2005-му така машина коштувала 448 тисяч доларів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...