Хіти тижня. "Если зашел к тебе танк с флагом, в эту страну ты не должен ехать петь": Кікабідзе про концерти в РФ

Політики та звичайний народ - не одне й те саме, але...

Вахтанг  Кікабідзе. Фото: Аргумент.

Радянський і грузинський співак Вахтанг Кікабідзе з 2008 року не їздить до Росії з концертами через військово-політичну ситуацію між Росією і Грузією. Під час інтерв'ю з українським журналістом Дмитром Гордоном на його YouTube-каналі артист висловився про Росію і заявив, що співати в країні, яка в твій будинок запустила танк, він не збирається, передають Патріоти України.

"Политика и народ – разные вещи. У меня лежит много писем с приглашениями из разных городов, люди говорят: "Это же Путин, это не мы". Все время приглашают. Но, нельзя петь тем людям, которые тебя хотят побить, имею в виду – политикам. Если зашел к тебе танк с каким-то флагом, то в эту страну ты не должен ехать петь и развлекаться. Думаю, что история все расставит на свои места", – заявив Вахтанг.

Додамо, що автор легендарного хіта "Мої роки - моє багатство" підтримує Україну у військовому конфлікті з Росією. У 2015 році співак дав сольний концерт в Києві і присвятив свій виступ Небесній сотні. У липні 2019 року Кікабідзе провів два концерти на Донбасі (Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне).

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...