Хіти тижня. "Есть вечная Любовь...": Софія Ротару поділилася зворушливим фото із покійним чоловіком

Після смерті Анатолія Євдокименка в 2002 році співачка більше не вийшла заміж.

Співачка Софія Ротару зробила в мікроблозі запис, яка здатний розчулити до сліз. На своїй сторінці в "Інстаграм" вона опублікувала чорно-біле архівне фото з покійним чоловіком Анатолієм Євдокименком, передають Патріоти України.

"Є вічна Любов ...", - підписала знімок артистка. Після смерті чоловіка в 2002 році Софія Ротару більше не вийшла заміж. Анатолій Євдокименко пішов з життя в 60 років через перенесений інсульт. Софія Михайлівна регулярно згадує покійного чоловіка в своєму мікроблозі.

Після нового фото шанувальники не змогли залишитися байдужими. "Така Ви неймовірна жінка! Захоплення і повагу викликає Ваша лебедина вірність", - коментує підписниця. "Звичайно, є Вічна Любов... Ваша сім'я цьому доказ", - пише прихильниця. "До сліз ... Вічна любов завжди з Вами, Софіє Михайлівно. Ваша сім'я гідна найглибшої поваги", - додала фанатка.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...