Хіти тижня. "Еті украінци такіє нєпрівєтлівиє...": Журналістка розповіла про скарги росіян на популярному курорті

Після анексії Криму та війни на Донбасі "мишебраття" чомусь вважають, що українці мають їм радіти у відпустці за кордоном.

Яніна Соколова. Фото: скріншот з відео.

Українська журналістка і ведуча Яніна Соколова, перебуваючи в Хорватії, відмовилася спілкуватися з росіянами. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, уточнивши, що поїхала за кордон у відпустку, а також поділившись новою фотографією, передають Патріоти України.

"Еті укрАінци такіє нєпрівєтлівиє..." – почуто у відповідь на мій мороз після питання російською на хорватському пляжі", – написала журналістка.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...