Хіти тижня. Факт хуліганства в маршрутці окупованого Донецька свідчить, як мешканці ОРДЛО ставляться до України

В умовах жорсткого гноблення та звірств МГБ, таке самовисловлення - один з небагатьох доступних засобів патріотичної переклички між незнайомими людьми.

Що б не говорили пропагандисти, які б рішення не приймалися в Кремлі, а окупований Донецьк залишається українською територією. І донеччани, а також всі мешканці "народної республіки" це прекрасно розуміють, повідомляють Патріоти України.

Блогер @donetchanyn в своєму тelegram-каналі розмістив фото, на якому зображено напис "Слава Україні!", зроблений кульковою ручкою на спинці сидіння маршрутки. "Донецьк, 77-ма маршрутка", - прокоментував блогер розміщене їм фото.

Зрозуміло, з точки зору правил поведінки в транспорті і взагалі норм етики писати на спинках сидінь маршруток - справа варта осуду. Але автора цього напису вибачає та обставина, що його вчинок додатково вселив віру і надію в проукраїнськи налаштованих донеччан, а колаборантів позлив і змусив понервувати.

Безумовно, чимало жителів окупованого Донецька все ще сподіваються побачити в місті українські прапори і знову жити за українськими законами, отримувати українські пенсії та допомоги, які, як виявилося, куди щедріше подачок від окупантів. Зараз проукраїнськи налаштовані донеччани позначають свою присутність в місті інкогніто, іноді роблять це дещо екстравагантно. Але головне - такі люди в окупованому місті є, і завдяки їм деокупація пройде значно краще, ніж вважають багато песимістів.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...