Хіти тижня. Фанати в шоці: Зірка українського шоубізу оголосила про завершення кар'єри

Відомий український виконавець Макс Барських "вбив" своїх шанувальників новиною про те, що він налаштований покинути шоу-бізнес і поставити хрест на музичній кар'єрі.

На те, щоб так кардинально змінити своє життя, у артиста виявилася досить поважна причина. Як розповів сам Барських, він бажає приділити час для свого особистого життя, передають Патріоти України.
"Я хочу приділити хоч трохи часу своєму власному життю, оскільки воно кульгає. Я присвячую себе на 100% людям і повертаюся одиноким додому, і засинаю один", - розговорився артист.
Він ще розповів своїм фанатам новину про майбутній гастрольний тур, до якого активно готується його команда. Але, судячи з усього, він стане останнім у яскравій кар'єрі Макса Барських.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...