Хіти тижня. Фантастика для України! У Китаї за два дні побудували лікарню для заражених коронавірусом (відео)

У Китаї 28 січня відкрили лікарню для лікування заражених коронавірусом 2019 nCoV, передають Патріоти України.

Корпуси, які побудували за 48 годин, запустили в терміновому порядку. Вони повинні вмістити 1000 пацієнтів. Для будівництва у місті Ухань виділили ділянку землі розміром більше 25 тисяч квадратних метрів.

Влада міста заявила, що проект був завершений протягом 48 годин завдяки спільним зусиллям співробітників будівельних фірм, комунальних підприємств та представників воєнізованої поліції.

Тим часом кількість заражених новим коронавірусом 2019 nCoV станом на ранок 29 січня різко зросла до 6062, загинули вже 134 людини. За даними Національної комісії охорони здоров’я Китаю, більше 9,2 тис. осіб у Китаї мають симптоми зараження, проте їх діагноз поки не підтверджений. У карантині знаходяться ще майже 60 тис. місцевих жителів.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...