Хіти тижня. Фантастика! Ольга Сумська змінила зачіску та помолодшала на кілька років - соцмережі у захваті (фото)

Ольга Сумська змінила зачіску та помолодшала на кілька років - today.uaОльга Сумська продовжує експериментувати над зовнішністю. Артистка продемонструвала, наскільки зміна зачіски може вплинути на зовнішній вигляд і візуально скинути кілька років, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська актриса зняла себе в одному з київських салонів краси. Ольга Сумська похвалилася новою зачіскою та кольором волосся. Артистка злегка вкоротила довжину і зробила драбинку, а також змінила колір волосся на кілька відтінків світліше і з переходом від темного коріння.

"Друзі, як вам довжина? Я в захваті. Скинула кілька років. Що таке зачіска, що таке довжина. Клас. Як вам колір", - зауважила захоплена актриса.

Більшість шанувальників була приємно здивована змінами, зазначивши "так". Нова зачіска з більш короткою стрижкою справді личить Ользі Сумській. Свій оновлений образ артистка вирішила вигуляти вулицями Києва. До неї приєднався чоловік, актор Віталій Борисюк, та молодша донька Ганна. Для виходу відома актриса вибрала гарну довгу джинсову сукню з довгими рукавами, грубі високі черевики на шнурівці та рюкзак.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...