Хіти тижня. Фатальна сварка: У поліції розповіли несподівані подробиці смерті Старицького (відео)

Підозрюваному Кожарі загрожує до 15 років в'язниці.

У середу, 25 березня, правоохоронці розповіли деталі загибелі гендиректора Atlantic Group Сергія Старицького в будинку колишнього глави МЗС України Леоніда Кожари 21 лютого, передають Патріоти України.

Зокрема, в поліції розповіли, що між Кожарою і Старицьким в той фатальний день виник конфлікт. "У ході слідства було встановлено, що в той день в будинку знаходилися троє осіб - подружжя і загиблий. Під час розпиття алкогольних напоїв між ними стався конфлікт і тоді господар будинку вийшов у іншу кімнату, повернувся зі зброєю в руках і застрелив товариша", - йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції Києва в YouTube.

Як наголошується, сьогодні, 25 березня, підозрюваного затримали і доставили в суд для обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 15 років в'язниці. Зазначимо, ввечері 21 лютого, в п'ятницю, в будинку колишнього міністра закордонних справ (працював в уряді Миколи Азарова) Леоніда Кожари був застрелений підприємець Сергій Старицький. Перша версія поліції - самогубство.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...