Хіти тижня. Фатальний відпочинок: Після купання в озері на Луганщині госпіталізовано 18 осіб

Всі хворі відпочивали на пляжі "Малібу" і купалися в озері Пісочне.

У місті Рубіжне Луганської області купання людей в озері Пісочне закінчилося масовим отруєнням. В інфекційне відділення міської лікарні госпіталізовано 18 осіб. Всі госпіталізовані люди пов'язують захворювання з купанням в озері. Про це повідомляє прес-секретар поліції області Тетяна Погукай, передають Патріоти України.

"Сьогодні, 18 червня о 21.56 до чергової частини Рубіжанського відділу поліції з державної установи Рубіжанської міжрайонної філії "Луганський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров'я України" надійшла інформація про те, що в інфекційне відділення госпіталізовано 18 громадян, з яких 15 дітей. За попередньою інформацією всі госпіталізовані пов'язують захворювання з купанням в озері Пісочне", - йдеться в повідомленні.

Співробітники слідчо-оперативної групи приступили до з'ясування обставин і причин масового захворювання людей.
За інформацією Тетяни Погукай, в даний час всі хворі перебувають у задовільному стані, їх життю і здоров'ю нічого не загрожує.
ДОПОВНЕНО: Пізніше прес-служба ДСНС надала додаткову інформацію. Відзначається, що протягом 17-18 червня в лікувальні установи з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт госпіталізовано 27 осіб (з них 22 дитини). Всі хворі, що надійшли 15-17 червня, відпочивали на пляжі "Малібу" і купалися в озері Пісочне. "Проводиться комплекс санітарно-гігієнічних і протиепідемічних заходів", - повідомили в ДСНС.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...