Хіти тижня. Фільм жахів: Український заробітчанин шокований вимогами обсервації в Польщі

Багато українців вже почали виїжджати з країни в Польщу та інші держави на заробітки.

Дмитро з Мелітополя також зібрався в Польщу, де трудився раніше кілька місяців, передають Патріоти України з посиланням на РІА Мелітополь.

Через карантин всі в'їжджаючі в країну повинні пройти процедуру ізоляції. І, на відміну від України, де можна під приводом «мені треба в АТБ або аптеку» вийти на вулицю і прогулятися, в Польщі цей номер ніяк не проходить.

Правила двотижневої обсервації Дмитру вже передав його польський агент. Мелітопольцеві вони нагадали сценарій фільму жахів «Пила-2».

"З квартири виходити не можна. Телефон обов'язково постійно тримати в руках. Кожен день на нього будуть приходити завдання, на які потрібно обов'язково зреагувати на протязі двох хвилин. У перший день завдань буде чотири. Завдання вислати або зателефонувати можуть у будь-який час доби, в тому числі серед ночі. Фото потрібно робити завжди з одного місця в кімнаті. Якщо подзвонять з невідомого номера, то слід підійти до вікна і, не відкриваючи його, помахати рукою ...", - пише Дмитро.

До речі, якщо дзвонять з невідомого номера, то це поліція. І саме їм потрібно махати в вікно рукою. Все, як кажуть, пізнається в порівнянні. І українським заробітчанам наша ізоляція може здатися раєм.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...