Хіти тижня. Флешмоб з "Запорожцем": Як з "ушастого" ЗАЗ-968М створили монстра з мотором від Porsche на 500 кінських сил (відео)

Тепер "вухань" підлітає до 100 км/ на годину займає менше ніж 6 секунд

Зелений ЗАЗ-968М отримав нутрощі від Porsche Boxster. Автомобіль чудово виглядає всередині та здатен на шалені перегони, зазначають Патріоти України.

На вигляд це майже звичайний Запорожець, але насправді перед нами суперкар. Відео про тюнінг ЗАЗ опублікували на Youtube-каналі "Джипи-монстри".

Від ЗАЗ-968 залишився лише кузов - вся технічна начинка взята у Porsche Boxster минулого покоління. Зовні доопрацьований Запорожець майже нічого не видає. Хіба що зменшений кліренс, бампери, колісні диски та деякі інші деталі.

Салон практично повністю перенесений із Porsche Boxster. Кермо, передня панель, щиток приладів та крісла запозичені в штутгартського спорткара.

Двигун Porsche Boxster форований та доповнений турбонаддувом – тепер опозитна шістка розвиває близько 500 к. с. Прискорення до 100 км/год займає менше ніж 6 с і тепер Запорожець може позмагатись навіть з деякими спортивними моделями.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...