Хіти тижня. Фото до та після вражають! Жінка скинула 101 кг і поділилася секретом схуднення

32-річна мешканка міста Ліверпуль (Англія), мати двох дітей Анджела Снегг скинула 101 кілограм завдяки правильному харчуванню та фізичним тренуванням, передають Патріоти України.

Жінка почала набирати вагу в 2011 році, коли завагітніла первістком. Вона вживала їжу на виніс тричі на тиждень і випивала по шість пляшок вина за декілька днів.

У червні 2018 року Снегг розлучилася з коханим, який постійно ображав її через зайву вагу, а в серпні почала зустрічатися зі своїм сусідом Гері. Він завжди підтримував Снегг, завдяки чому вона знайшла упевненість у собі.

У січні 2019 року жінка важила 203 кг, тому вирішила почати худнути. Вона ходила в спортзал шість разів на тиждень. Раніше Анджела щодня з'їдала англійський сніданок, на обід – локшину швидкого приготування, шість шматків тосту й чіпси, на вечерю – їжу на виніс. Тепер її харчування складається з одного тоста з борошна твердих сортів і помідорів на сніданок. На ланч у жінки – французький суп, а на вечерю – м'ясо або риба з овочами, або салат.

Уже через три місяці Снегг схудла на 57 кг, а до липня 2020 року – на 101 кг. Британка продовжує тренуватися й навіть почала вчитися на персонального тренера.

"У липні 2020 року Гері зробив мені пропозицію. Я змінила не тільки своє життя, а й життя моїх дітей на краще. Я ніколи не думала, що зустріну когось, хто буде так мене підтримувати і давати мені стільки впевненості в собі", – додала Снегг.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...