Хіти тижня. Фото не для нервових! Маленький мозок і дві пари очей: Експерти показали, якою буде людина в майбутньому

Людина в майбутньому сильно еволюціонує через постійне проводження часу за комп'ютером, смартфоном і іншими електронними пристроями. Такі висновки зробила компанія TollFreeForwarding, яка зібрала наукові дослідження і дізналася експертну думку з цього питання, перш ніж працювати з 3D-дизайнером, повідомляють Патріоти України.

Так створилася 3D-модель людини 3000 року, яка отримала ім'я Мінді. У Мінді спостерігається сильна сутулість і це пов'язано з тим, що вона постійно працює за комп'ютером і часто дивиться в свій смартфон. При цьому шийні м'язи ущільнилися і стали грубими.

Зміни також відбулися і з руками, лікоть зігнувся до 90-градусів. Це пов'язано з частим використанням смартфона. Крім того, у людини буде більш товстий череп для того, щоб захистити мозок від дії радіочастотного випромінювання, яке виходить від смартфонів.

Наступна зміна зовнішності Мінді не помітна для неозброєного ока. Мова йде про зміну мозку, а саме про його зменшення. За даними вченого Девіда Гірі, сучасні технології можуть змінити розмір нашого мозку.

Існує теорія, що з часом людський мозок стає все менше. Так, є дослідження, яке показало, як людський мозок змінився за довгий час. Це сталося завдяки технологічним досягненням в сільському господарстві, охороні здоров'я та багатьох інших сферах життя. Нам тепер доводиться робити набагато менше, щоб вижити.

Теорія еволюції вказує на зменшення в майбутньому. Багато в чому це пов'язано з тим, що виживання більше не залежить від того, чи є людина самою великою і сильною серед свого виду.

У майбутньому найбільш технологічно підковані люди, ймовірно, будуть найбільш успішними. У світлі цього люди почнуть зменшуватися.

У людей також з'явиться друге віко, яке буде обмежувати кількість шкідливого світла, якому піддаються наші очі при використанні електронної техніки з екраном.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...