Хіти тижня. Free Riff: Люди вийшли на Майдан, центр Києва оточений

Організатори акції "Білими нитками" вважають, що справа Шеремета має політичне забарвлення і направлена проти українських активістів і волонтерів.

Сьогодні, 22 грудня на площі Незалежності в Києві почався марафон «Білими нитками», на підтримку нині затриманих Юлії Кузьменко, Андрія Антоненка і Яни Дугар. У соціальних мережах з'явився анонс і програма заходу, передають Патріоти України.

В описі марафону значиться, що активну участь візьмуть лише представники творчої еліти України, громадські діячі, музиканти, художники, ні про яких політичні учасників або слогани мова не йде. Організатори акції вважають висунуті звинувачення безпідставними, їх недостатня кількість, а ті, що є легко спростувати. Також вони вважають, що справа Шеремета має політичне забарвлення і направлена проти українських активістів і волонтерів.

«Ми вимагаємо справедливого, неупередженого правосуддя в Україні!» - написано в Facebook. У заході мають взяти участь близько 20 українських музичних колективів і виконавців, зокрема, «Мотор'ролла», «Нумер 482», «Kozak System», «Мандри», «Без обмежень», «Фіолет» та інші.

Акція почалася о 12:00 і до сих пір проходить на центральній площі столиці. Біля сцени зібралося близько тисячі осіб.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...