Хіти тижня. Фреймут ковтає заспокійливе: На українському морському курорті побили "ревізорів"

​Якийсь чоловік, незадоволений тим, що його знімають, вдарив оператора в обличчя, від чого той впав.

Конфлікт стався під час зйомок. Фото: скріншот з відео.

Побиттям телеоператора закінчилася зйомка чергового випуску реаліті-шоу «Ревізор» ( «Новий канал»). На цей раз об'єктами вивчення якості продукції та послуг були торгові точки курортної причорноморської зони Коблево в Березанському районі Миколаївської області, передають Патріоти України.

Як повідомляє місцевий сайт koblevo-info, спочатку «ревізори» спілкувалися з відпочиваючими, вивчали обслуговування в масажних точках в районі «Мама Пляжу». Журналістів зацікавила Молдавська зона відпочинку. Крім того, знімальна група побувала на ринку їжі і домашніх вин. Тут і стався скандал. За інформацією видання, коли тут збиралися оголосити результати «ревізії», між знімальною групою і продавцями ринку стався конфлікт, в результаті якого на місце прибули карета швидкої допомоги і поліція.

Якийсь чоловік, незадоволений тим, що його знімають, вдарив оператора в обличчя, від чого той впав. Спочатку місцеві ЗМІ повідомили, що його відвезли в лікарню. Однак за уточненою інформацією, телеоператор після огляду медиками від госпіталізації відмовився.

Як повідомили у відділі комунікації поліції, потерпілий написав заяву в Березанський райвідділ поліції. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 171 КК України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Відомо, що хуліган, який ударив оператора, втік. Поки його особистість не встановили. У поліції кажуть, що тележурналісти повідомили, що відзняли сам конфлікт, однак правоохоронцям для встановлення всіх обставин того, що сталося, відео віддати відмовилися.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...