Хіти тижня. "Фу, це все нецікаво. Це все ла*но": Каменських зізналася, що не хотіла заміж за Потапа

Українська співачка Настя Каменських (NK) не хотіла весілля зі своїм нинішнім чоловіком Олексієм Потапенко (Потапом), передають Патріоти України.

"Мені не хотілося весілля. Дуже сильно не хотілося робити, як роблять усі, одягати біле плаття. Мене це дратує. Так, я була затятою противницею. І якоїсь миті прийшла і кажу: "Ти знаєш, мені здається, пора". Мені дуже захотілося! Ми з Льошею збираємося робити весілля щороку. Тому що воно пролетіло за секунду і було таким крутим", - поділилася Каменських в інтерв'ю в проєкті 2POPODCAST на YouTube.

Інформацію підтвердив колега Потапа з гурту MOZGI і соліст дуету "Время и Стекло" Позитив. "Настя говорила про те, що вона не хоче весілля, не хоче одружуватися, точніше виходити заміж. Казала: фу, це все нецікаво. Це все ла*но. Ми сперечалися, я точно пам'ятаю, що й під час мого весілля говорили про це", - зазначив Позитив.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...