Хіти тижня. Футбольні фанати вимагають від Андрія Шевченка викликати в національну збірну зіркового українського форварда (відео)

За останні два сезони Роман Зозуля забив 19 голів за іспанський "Альбасете" у чемпіонаті. У кожному сезоні він відіграв як мінімум 30 матчів.

Український нападник Роман Зозуля не отримав виклик до національної збірної України. Вболівальники опублікували відео, на якому показали, чому Зозуля повинен бути у збірній, передають Патріоти України.

За останні два сезони Роман Зозуля забив 19 голів за іспанський "Альбасете у чемпіонаті. У кожному сезоні він відіграв як мінімум 30 матчів. Цього сезону його команда бореться за вихід у Ла Лігу (вищий дивізіон Іспанії). Однак футболіст не отримав виклик до національної збірної. А востаннє за неї грав ще у 2016 році.

"Ромчик ледь не єдиний український футболіст, який прямим текстом каже про війну, коли багато інших футболістів повторюють мантру про "спорт внє палітіки". Зозуля багато допомагав нашим військовим і не соромиться цього, коли інші футболісти, які могли б слугувати прикладом – навпаки уникають публічного розголосу своєї участі", – йдеться в дописі Романа Шовкошитного.

За свою позицію Роман Зозуля отримав звинувачення в нацизмі та расизмі.

Та на матчі збірної України у червні 2019 року головний тренер Андрій Шевченко не викликав Романа Зозулю. Він вирішив запросити інших нападників – Романа Яремчука, Артема Кравця та Артема Бєсєдіна. Відтак вболівальники зробили відео, де показали, чому Зозуля повинен грати у збірній України. І запустили відповідний тег #ЗозулюВЗбірну.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...