Хіти тижня. Гальмувати навіть і не думав: У центрі Києва відому телеведучу на шаленій швидкості протаранив п'яний водій Porsche Cayenne (відео)

У Києві сталася ДТП, в якій постраждала журналістка "5 каналу" Вероніка Ухалкова, повідомляють Патріоти України з посиланням на "5 канал". ДТП сталася за участю п'яного водія автомобіля Porsche Cayenne на вулиці Івана Павла Другого.

Як розповіли свідки, Вероніка за кермом свого автомобіля їхала по вулиці Івана Павла Другого. У цей момент з сусідньої вулиці вилетів Porsche Cayenne на великій швидкості, вдарив авто, за кермом якого перебувала Вероніка. Постраждало також ще одне авто, що проїжджало повз.

"Була тягнучка легка, і він вилетів, вдарив Mitsubishi. Він не гальмував. Далі Mitsubishi відкинуло на нашу машину. А він поїхав, не думав зупинятися. Почав пропонувати без поліції вирішити", - сказав потерпілий Сергій.

Брат журналістки Вероніки Ухалкової повідомив, що вона в лікарні в стані середньої тяжкості.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...