Хіти тижня. "Гаряче" минуле наздогнало: Чемпіон світу розлучився з дружиною прямо на весіллі (фото)

Прямо в розпал святкування Сідакову і деяким іншим гостям свята на телефони прийшли інтимні відеоролики за участю обраниці спортсмена.

Дворазовий чемпіон світу і переможець Європейських ігор, російський борець вільного стилю Заурбек Сідаков пережив неприємну ситуацію під час власного весілля, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

24-річний спортсмен повинен був виступити на Олімпійських іграх в Токіо, але після перенесення змагань на 2021 рік через пандемію коронавірусу вирішив в час, що звільнився, зіграти весілля. Торжество організували у Владикавказі.

Прямо в розпал веселощів Сідакову і деяким іншим гостям свята на телефони прийшли інтимні відеоролики за участю обраниці спортсмена. Як виявилося, ролики нареченому і гостям весілля надіслав колишній коханий нареченої (її ім'я не називається), який також повідомив, що дівчина раніше працювала ескортницею.
В результаті святкування зупинили: наречений схопив дівчину за волосся і з ганьбою виставив з ресторану, а потім сів навпочіпки і заплакав. Пізніше родичі, які побоювалися, що спортсмен може накоїти дурості, відправили Заурбека за місто.
Варто відзначити, що після того, що сталося дівчина видалила всі акаунти в соціальних мережах, та в інтернеті тим часом вже поширилися деякі з відео.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...