Хіти тижня. "Где вы, дончане?": У мережі показали окупований Донецьк з висоти пташиного польоту (відео)

У кадрі - Ворошиловський район міста, річка Кальміус, стадіон «Донбас Арена» в парку культури і відпочинку імені Ленінського комсомолу та прилеглі житлові квартали.

Центр непідконтрольного Донецька зняли з висоти пташиного польоту. Відео було опубліковано на YouTube-каналі російського агентства «Anna News», передають Патріоти України.

У коментарях користувачі відзначили, що місто дуже велике і красиве, проте пустельне. Багато хто згадує яким воно було до війни:

«Даже птиц не видно, не говоря уже о людях…».

«Планета без людей».

«Живу рядом, мне очень жаль, что война все испортила, ведь смысла в войне нет. Честно, хочу вернуть все назад…».

«Вымирающий город… До 2014 года в украинском Донецке новые здания и строения появлялись как грибы. Город процветал, отличался роскошью и стремительными темпами развития. Коренные дончане об этом знают, но почему-то молчат. Только глупцы до сих пор не осознали, что так называемые „защитники“ русскоязычного населения принесли в Донецк только горе и нищету. Где Вы, Дончане? Разве я не верно сказал?»

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...