Хіти тижня. Гітлер втік до Аргентини! У ФБР розсекретили сенсаційні документи (фото)

Федеральне бюро розслідувань розсекретило документи щодо перевірки версії про втечу Адольфа Гітлера в Аргентину у 1945 році, повідомляють Патріоти України.

Згідно з оприлюдненими матеріалами Бюро, глава Третього рейху на підводному човні дістався Південної Америки, а шестеро високопоставлених аргентинських чиновників надали йому притулок — ранчо у південній частині Анд.

Зазначається, що відомості дійшли до директора ФБР Едгара Гувера, проте керівництво бюро визнало їх "неповними" і вирішило, що продовжувати пошуки Гітлера на підставі цієї інформації неможливо. Перша доповідь датується 21 вересня 1945 року. За офіційною версією, Адольф Гітлер наклав на себе руки 30 квітня 1945-го.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...