Хіти тижня. Глас народу: Скандальному "слузі" влаштували "теплий" прийом у МакДональдсі (відео)

Народний депутат з фракції "Слуга народу" і колишній блогер Олександр Куницький в Харкові вплутався в конфлікт з іншим блогером.

Олександр Куницький

Конфлікт виник між Куницьким і блогером під ніком "Начальник Харкова". Судячи з опублікованого відео, блогер висловлював нардепу претензії і відмовлявся його пропустити, передають Патріоти України.

Як пишуть в Telegram-каналі "Недоторканні", конфлікт стався в приміщенні одного із закладів мережі McDonalds.

"Мила зустріч "недоторканного" Куницького в МакДональдсі... Що цікаво, Зеленського поважають, а його "слуг", навіть таких видатних, ні", - йдеться в коментарі до відео.

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...

Футболіст Динамо потоваришував... з російським гравцем (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:15

Польський легіонер грецького ПАОКа Томаш Кендзера, права на якого належать київському Динамо, потоваришував із російським гравцем команди із Салонік Магомедом Оздоєвим, передають Патріоти України. Кендзьора опублікував в Instagram спільне фото з Оздоєв...