Хіти тижня. Гнів небес: Москва потонула через аномальні опади

Сьогодні вдень відразу кілька районів російської столиці опинилися під водою через потужну тропічну зливу з небаченої потужності громом.

Москва пішла під воду через потужний дощ. Найбільше дісталося північним районам столиці. Метро "Ботанічний сад" успішно залило потоками води, як і ЖК "Грін парк" від компанії "ПІК-Комфорт" в Останкінському районі. Дмитрівське шосе, як і багато інших дорог Москви, перетворюються на канали. Як повідомляє канал Mash, деякі водії зупиняють машини, включають аварійку і чекають кінця стихії, передають Патріоти України.

Кілька підземних переходів повністю пішли під воду, грозою на трамвайні колії повалило дерева. Непроста ситуація в знеструмленому будинку для літніх людей в районі Свіблово. Зараз тут чекають рятувальників. Вода вже затопила перший поверх, вулиця навколо також затоплена. У будівлі близько 10 людей похилого віку, їх поки евакуювали на верхні поверхи.

Синоптики не поспішають радувати москвичів: сьогодні до кінця дня може бути ще й град. Весь робочий тиждень доведеться терпіти "контрастну" погоду. 30 липня очікується дуже сильна злива.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...