Хіти тижня. "Голос країни 11": До онучки експрезидента не розвернувся жоден суддя (відео)

Знаменитий хіт української поп-групи KAZKA "Плакала" не допоміг Доменіці пройти сліпі прослуховування.

Внучка третього президента України Віктора Ющенка Доменіка вирішила спробувати свої сили на вокальному шоу "Голос країни". Дівчина виконала пісню групи KAZKA "Плакала", проте хіт у виконанні 20-річної вокалістки не змусив жодного з наставників натиснути на кнопку і повернути своє крісло, передають Патріоти України.

Знамениті українські артисти, які стали наставниками конкурсантів у 11-му сезоні вокального проекту, як тільки Доменіка почала виконувати пісню, помітили, що вокалістка явно хвилюється. Тіна Кароль, Олег Винник, Надя Дорофєєва та Дмитро Монатік підспівували виконавиці, закликали зал підтримати її. Однак ні під час виконання пісні, ні після номера жоден з наставників не повернувся до виконавиці. А це означає, що вона не буде продовжувати участь в цьому сезоні.

До шоу Доменіка Ющенко готувалася сім років. Дівчина обожнює співати, вона мріяла, щоб її дідусь, який увійшов в історію України як третій президент країни, побачив її виступ на великій сцені. І вибрала для цього сцену шоу "Голос країни". Напевно невдача під час першої спроби виступу на проекті не зупинить молоду виконавицю. І, можливо, її побачать глядачі і 12-го сезону проекту.

Три дні залишався в комі: 27-річний суперважковаговик помер після першого нокауту в кар'єрі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:35

Конголезький суперважковаговик Арді Ндембо помер після поразки нокаутом від кубинця Нестора Сантани. Про це повідомляє промоутерська компанія Viva Promotions, передають Патріоти України. Бій Ндембо — Сантана відбувся 5 квітня в межах шоу Team Combat Le...

"Ти дискредитуєш наш сектор": Вболівальник "Карпат" прогнав з фанатської трибуни давнього соратника Медведчука (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 18:55

Під час вирішальної гри львівських «Карпати» з «Полтавою» за право грати в Українській Премʼєр-Лізі (УПЛ) на фанатському секторі львівʼян було помічено політика Ігоря Шурму, повідомляють Патріоти України. Він був членом СДПУ(о), народним депутатом Укра...