Хіти тижня. Головні щасливчики місяця: Астрологи розповіли, які 4 знаки Зодіаку в листопаді вищі сили захистять від неприємностей

Астрологи розповіли, представники яких знаків Зодіаку можуть розраховувати на допомогу вищих сил у листопаді. Про це пише ресурс "Слова і фрази", передають Патріоти України.

Близнюки

В кінці місяця представники цього знака отримають інформацію, яка допоможе їм поліпшити своє життя. Вона може приходити непрямими шляхами: вони підслухають чиюсь розмову, дізнаються чужий секрет, присниться віщий сон або голосно заговорить інтуїція. Близнюки отримають інформацію, пов'язану з роботою і питаннями здоров'я.

Лев

Леви відчують заступництво вищих сил - наприклад, несподівано продасться "неліквідна" квартира або вони виявляться багатими спадкоємцями невідомого дядечка. Також Леви будуть захищені від негативного енергетичного впливу на сім'ю і навіть зможуть очиститися від родового прокляття.

Діва

Перед Дівами відкриються таємниці близького оточення. Не інакше як вищі сили спрямують до них того, хто розповість їм по секрету щось важливе. Діви будуть захищені від негативної енергетики в спілкуванні з неприємними людьми.

Скорпіон

Представники цього знака будуть під захистом в ситуаціях, де під загрозою опиниться здоров'я, зовнішність або репутація. З 15 листопада вони зможуть змінити імідж і поміняють ставлення оточуючих до себе. Також зірки допоможуть їм вчасно зупинитися, якщо вони оберуть не той шлях. Скорпіони також будуть проникливі в життєво важливих питаннях.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...